NIEUWS VAN EMANCIPATIE.NL

nr. 073 - 20 t/m 26 februari 2002

Alle nieuwe links van de afgelopen periode, gesorteerd op rubriek

  Inhoud
 
  emancipatie.nl vernieuwt
 

emancipatie.nl

wordt rond 4 maart 2002:

Dankzij een subsidie van het Ministerie van SZW (DCE) krijgt emancipatie.nl een nieuwe vormgeving. De rubrieksindeling wordt overzichtelijker, en er komen nieuwe rubrieken bij. Alle nieuws en actualiteiten komen in een aparte rubriek Actueel, met ook Nieuwsmappen, Agenda en een Archief. De rubriek Dossiers blijft natuurlijk, en zal de komende maanden nog een nieuwe ordening krijgen. De rubriek emancipatiebeleid wordt omgedoopt in  Den Haag, en krijgt op termijn ook een andere indeling. Nieuw zijn de rubrieken Focus en Emancipatie Algemeen. In Focus zullen grotere thema’s nader worden uitgediept. We beginnen met 8 maart 2002, Internationale Vrouwendag, de Tweede Kamerverkiezingen 2002 en het thema "levensloop".  Emancipatie Algemeen bevat de huidige rubriek van A-Z. De redactie wil hierin ook (links naar) online biografieën van feministen bijeenbrengen, en op termijn beknopte factsheets over emancipatiethema’s publiceren.  

Nieuw is ook de rubriek Service. Hierin wordt veel van de informatie uit de huidige Zijkant bijeengebracht: Boekenkast-on-line bijvoorbeeld, Klein Vuil, Oproepen en Vacatures, Bladen, Hulp en Geld Nodig.  

Verhuizing

emancipatie.nl verhuist - mede in verband met deze vernieuwingen - per begin maart 2002 naar een nieuwe provider. Ook de domeinnaam verhuist mee, maar om technische redenen gebeurt dat niet meteen. In de tussentijd worden bezoekers die "door de voordeur" (www.emancipatie.nl) binnenkomen direct doorgeleid naar de nieuwe behuizing. Wie – bijvoorbeeld via de eigen favorieten – op een andere plek emancipatie.nl binnengaat, zal daar een error-pagina vinden met een link naar ons nieuwe huis.

Toch problemen? Laat het ons wetenWe reageren zo spoedig mogelijk.

redactie emancipatie.nl

  Nieuws
 
  Aan de zijkant
 
  Archief nieuwsbrieven
 
  Abonnementen op deze nieuwsbrief : inschrijven en opzeggen
 
  • Inschrijven / opzeggen door vanaf het aan of af te melden mailadres een mailtje te zenden aan nieuwsbrief@emancipatie.nl met de tekst "begin abonnement nieuwsbrief" of "stop abonnement nieuwsbrief"
 

...

...

...

...

...

...

...

...

...

...