NIEUWS VAN EMANCIPATIE.NL

nr. 052 -  9 juli t/m 18 augustus 2001

Alle nieuwe links van de afgelopen periode, gesorteerd op rubriek

  Inhoud
 
  Huishoudelijke mededelingen
 
 • Weer aan de slag
  De redactie heeft na een vakantieperiode van 10 juli tot 6 augustus haar werk hervat. Inmiddels is een deel van de achterstand ingehaald, maar in de komende periode zullen we nog "oude" berichten blijven toevoegen.
 • Storingen
  De site is in het afgelopen seizoen stevig gegroeid; daardoor werd een verhuizing naar een ander deel van het netwerk van onze provider nodig. Bij die operatie - die geruisloos had behoren te verlopen - is echter van alles misgegaan. Tussen 14 en 18 augustus is de site zelfs geheel onbereikbaar geweest. Pas op de avond van 18 augustus konden we weer voor een update zorgen, maar sinds zondag 19 augustus is de site weer onbereikbaar voor de redactie. Zeer frustrerend ! We
  oefenen maximale druk uit op de provider om de zaak op orde te brengen. 
  Nieuws
 
  Aan de zijkant
 
  Bibliotheek
 
 • Arthur Edwards: De vrouwenbeweging online. [] Een onderzoek naar het gebruik van Internet door vrouwenorganisaties in Nederland. Erasmus Universiteit Rotterdam, Faculteit Sociale Wetenschappen, Opleiding Bestuurskunde. edwards@fsw.eur.nl - juni/juli 200. ISBN 90-9014980-5.
  Andere sites (A-Z)
 
 • Stichting Mannenwerk. Het doel van de Stichting:

  • zich inzetten voor de persoonlijke groei van mannen in het algemeen, en van homo -en bisexuele mannen in het bijzonder;

  • het leveren van een bijdrage aan maatschappelijk bewustzijn over het samengaan van mannen, mannen & vrouwen, ouderen & jongeren, verschillende culturen, enzovoort.

 • Defensie Vrouwen Netwerk (DVN). Uit de intro: "Als Defensievrouw - militair of burger - heb je in je werkomgeving weinig vrouwelijke collega's.  Je valt daarom op als vrouw.  Het DVN biedt de kans andere vrouwen te ontmoeten en ervaringen uit te wisselen. In je loopbaan moeten hindernissen worden genomen.  Defensievrouwen kunnen elkaar binnen het DVN stimuleren een volgende stap te zetten en coachen wanneer iets nieuws wordt aangepakt".
 • Landelijk Netwerk Vrouwen in de sport (LNVS)
  Emancipatiebeleid
 
  Archief nieuwsbrieven
 
  Abonnementen op deze nieuwsbrief : inschrijven en opzeggen
 
 • Inschrijven door vanaf het aan of af te melden mailadres een mailtje te zenden aan nieuwsbrief@emancipatie.nl met de tekst "begin abonnement nieuwsbrief" of "stop abonnement nieuwsbrief"
 

...

...

...

...

...

...

...

...

...

...