28170

Gelijke behandeling op grond van leeftijd bij arbeid, beroep en beroepsonderwijs (Wet gelijke behandeling op grond van leeftijd bij de arbeid)
 
  Actueel
 
  • De Vaste Commissie voor Sociale Zaken en Werkgelegenheid van de Tweede Kamer heeft de termijn voor de inbrengen van haar leden voor het verslag op dit wetsvoorstel bepaald op donderdag 7 februari 2002, 16:00 uur.
    Burgers en maatschappelijke organisaties die opmerkingen over het wetsvoorstel willen maken doen er daarom goed aan deze zo ver mogelijk voor het genoemde tijdstip aan de betrokken Kamerleden te zenden.
  Kamerstukken
 

Dit onderdeel wordt bijgehouden door regelmatig te checken op de site www.overheid.nl  Heeft u nadien een nieuw stuk gevonden, mail ons daar svp even over, dan blijft het dossier zo aktueel mogelijk. Alvast dank !

  Nr Datum Document
  nr. 18-12-2001 Memorie van toelichting
  nr. 1-2 18-12-2001 Koninklijke Boodschap en voorstel van wet
  B 14-12-2001 Advies Raad van State (d.d. 7 november 2001) en Nader Rapport
  A   Oorspronkelijke tekst van het voorstel van wet en de memorie van toelichting zoals voorgelegd aan de Raad van State en voorzover nadien gewijzigd
  Overheidspublicaties
 
  Maatschappelijke reacties, voor zover online en bij ons bekend
  Kent u maatschappelijke reacties op dit dossier (persberichten, artikelen, adviezen, commentaren) die elders online staan en hier nog niet zijn vermeld ? Mail ons daar svp even over, dan blijft het dossier zo aktueel mogelijk. Alvast dank !
 
   
 

Deze pagina vormt een onderdeel van de rubriek Emancipatiebeleid van de website www.emancipatie.nl